• DOLAR 32.55
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2425.916
  • ...
"Mirac İslam coğrafyasındaki zulümlerin son bulmasına vesile olsun"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalılar Platformu, Mirac Kandili dolayısıyla  bir mesaj yayımladı. Mesajda, bu mukaddes gecenin hayırlara ve İslam coğrafyasındaki zulümlerin son bulmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Hz. Muhammed'in hayatında müstesna bir yere sahip olan bir leyle-i Mirac'ın daha bu gece idrak edileceği hatırlatılan mesajda, Yüce Allah'ın, kulu ve elçisi olan Hz. Muhammed'in hayatındaki bu harikulade olayın sene-i devriyesinde tüm Müslümanlara mübarek olması niyaz edildi.

Mesajda, "Kuruluş amacı Hz. Muhammed Mustafa (sav)'in tanınması ve hayatının bilinip örnek alınması olan platformumuz, bu amaçla yıllardan beridir yüzbinlerin katılımıyla Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlemekte ve böylece Efendimiz (sav)'in sünnet-i seniyyesine ittibanın sağlanması için çalışmaktadır.  Bu yılki Kutlu Doğum etkinlikleri güzel bir tevafuk olarak üç ayların birincisi olan Recep ayına denk geldi.  Bunun için Rabbimize hamd ediyoruz." denildi.

Gerek ümmetin ve gerekse de insanlığın bugün yaşadığı tüm dertler ve sıkıntıların son bulmasının yegane çaresi Hz. Muhammed'in örnekliğinde olduğuna vurgu yapılan mesajda, şu temennilerde bulunuldu:

"Bu düşüncelerle tüm Müslümanların Mirac gecesini tebrik ediyor, gece münasebetiyle hasıl olacak hayır ve dualarla başta  mazlum halkımız olmak üzere Suriye'den Yemen'e İslam coğrafyasının hemem hemen her yerindeki zulümlerin son bulmasına  vesile kılmasını Yüce Rabbinizden diliyoruz." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir