• DOLAR 32.332
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2280.134
  • ...
Gaziantep`te işlenen 2 ayrı cinayetin bağlantılı olduğu iddia edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şehitkamil ilçesinde dün gece meydana gelen kalaşnikoflu cinayetle, 37 gün önce işlenen cinayetlerin birbirleriyle bağlantılı oldukları iddia edildi.

Şehitkamil ilçesi İncilikaya Mahallesi`nde önceki gece aralarında husumet olduğu iddia edilen kişilerce öldürüldüğü ileri sürülen Savaş Cengiz`in öldürülmesi olayının, 15 Mart tarihinde aracının içinde kurşunlanarak öldürülen B.D'yle bağlantılı olduğu iddia edildi.

15 Mart 2017 tarihinde Vatan Mahallesindeki bir sokak içerisinde B.D. isimli kişinin bulunduğu araca silah ile ateş açılmış ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan B.D. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Önceki gece de İncilikaya Mahallesi`nde aracı ile seyir halinde olan Savaş Cengiz ise kendisini takip eden kişilerce uzun namlulu kalaşnikof silahla taranmış ve kafasına isabet eden kurşunlarla aracının içinde olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Olay sonrası polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, polis son işlenen cinayette, "intikam" şüphesi üzerinde duruyor.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir