• DOLAR 32.577
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2432.34
  • ...
Gaziantepliler Kutlu Doğum etkinliğine güllerle davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörlüğü tarafından yarın düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda, kentte yarın düzenlenecek "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliği öncesi, küçük kız çocukları eşliğinde başta esnaf olmak üzere vatandaşlara gül hediye edilerek etkinliğe davet edildi.

Gaziantep halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz Muhammed'in hayatını anlatan 100 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, kent merkezi ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.

Ayrıca, anons araçları Gaziantep sokaklarında dolaşarak halk etkinliğe davet ediliyor.

Platform yetkilileri, halka dağıttıkları gül ile birlikte ‘Hira`dan Yükselen Nur` adlı siyer kitabı ve broşür de verdi. Platform gönüllülerine teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, Kutlu Doğum etkinliğine katılacaklarını ifade ettiler.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü Tertip Komite Başkanı Mustafa Kaplan, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Pazar günü (yarın) saat 13.30'da Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi yanındaki miting alanında düzenleyecekleri Kutlu Doğum etkinliğine herkesi davet etti.

Etkinlik saatini dört gözle beklediklerini belirten Kaplan, "Bugün üyelerimiz, gönüllülerimiz ve kızlarımızla birlikte esnaf ve vatandaşlara gül ve kitap dağıtarak yarın düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum etkinliğine davet ettik." dedi.

Kaplan, "Halkımızın her kesimden teveccühünü gördük. İnşallah rabbim kısmet ederse en güzel bir şekilde yarın Peygamber Efendimizi coşkuyla anacağız.  Şu anda tüm hazırlıklarımız tamamdır. Arkadaşlarımız alanda son hazırlıkları yapıyorlar. Resullullah`ın sevgisi ve özlemi insanların gözünden okunuyor. Bu durum O`nun hak ve adaletine ne kadar muhtaç olduğumuzun göstergesidir. Ortadoğu`nun ve Müslüman ülkelerin hali perişandır. Buda gösteriyor ki gerçekten halkımız, Müslümanlar ve ümmet olarak bizler O`na, O`nun ahlakına, hak ve adaletine muhtacız." şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)








































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir