• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yazarlar Batman'da öğrencilerle buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz’in himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen ‘Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar’ projesi içerisinde yer alan ‘Okur-Yazar Buluşmaları’ kapsamında Batman’a gelen yazarlar belirlenen program çerçevesinde okul ve pansiyonlarda öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.  

‘Okur-Yazar Buluşmaları’ kapsamında Batman’a gelen ilk yazar grubunda yer alan Yazarlar Vehbi Vakkasoğlu, Ali Erkan Kavaklı, Yusuf Dursun, Müştehir Karakaya, Metin Önal Mengüşoğlu, Mustafa Özçelik, Behçet Gülenay, Nehir Aydın Gökduman, Bestami Yazgan, D. Mehmet Doğan, Nurullah Genç ve Vural Kaya öğrencilerle buluştular.

Yoğun ilgi gören Okur-Yazar Buluşmalarında yazarlar öğrencileriyle bir araya geldi.

Okullarda ve öğrenci pansiyonlarında gerçekleşen söyleşilerin ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan yazarlar gördükleri misafirperverlikten, sıcak ilgiden ve Batman’da olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Projeleriyle ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Türkiye’de ilk kez bu yoğunlukta gerçekleşen ‘Okur-Yazar Buluşmaları’ vesilesiyle ilimize gelen değerli misafirlerimiz, örnek şahsiyetleriyle çocuklarımıza birer rol model oluyorlar. Ayrıca edebiyatı, şiiri, yazmayı ve en önemlisi de okumayı bu buluşmalar sayesinde öğrencilerimize sevdirerek eğitimimize ve edebi yönümüze katkı sunuyorlar. Bu sebeple ‘Okur – Yazar Buluşmaları’ kapsamında bizi kırmayıp davetimize icabet eden misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”diye konuştu.(İLKHA) 



















Bu haberler de ilginizi çekebilir