• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batmanlılar Kutlu Doğum etkinliğine gülle davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, 23 Nisan Pazar günü Yeni Otogar yanındaki alanda yapılacak "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliği münasebetiyle küçük kız çocuklarıyla beraber başta esnaf olmak üzere halka ve hastanelerde yatan hasta ve hasta yakınlarına gül dağıttı.

Gül dağıtımından önce kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, pazar günü saat 13.30'da Kutlu Doğum etkinliği düzenleyeceklerini hatırlattı.

Düzenleyecekleri etkinliğe tüm halkı davet ettiklerini belirten Aydın, "Bizler Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene düzenlemiş olduğumuz Kutlu Doğum etkinliklerinin bir yenisiyle yine vatandaşlarımızın karşısında olacağız. Allah Teâlâ'nın izniyle inşallah bu pazar günü halkımızla beraber olacağız. Bu Kutlu Doğum etkinliğine güllerle halkımızı davet edeceğiz. Kadın kollarımız Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki hastalara, Bölge Devlet Hastanesinde sağlık personeli olan gönüllü üyelerimiz de orada hastalara gül dağıtacak. Kutlu Doğum etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz. Orada halkımızla güzel bir etkinlikte beraber olacağız." dedi.

Gül dağıtımı esnasında esnaf, halk, hastalar ve hasta yakınları ile hastane idarecileri, platform üyelerine ilgi göstererek, heyecanla bekledikleri Kutlu Doğum etkinliğine katılacaklarını belirttiler. (M. Fatih Akgül-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir