• DOLAR 32.336
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2306.15
  • ...
SON DAKİKA
Şırnak`ta İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Valisi Ali İhsan Su başkanlığında 2017 yılı 2'nci Dönem İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Özel İdare Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Su'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, il müdürleri de  katıldı.

Vali Su, toplantıda yaptığı konuşmada, 2017 yılı Nisan ayı itibarıyla 305 proje üzerinde çalışıldığını aktararak, projelerin 18'inin tamamlandığını, 287 projeden 131 projenin devam ettiğini, 104 projenin ihale aşamasında olduğunu ve 52 projeye de çeşitli nedenlerden dolayı başlanılmadığını belirtti.

Altı sektörde 305 proje için ayrılan ödenek miktarı değerinin 3 milyar 82 milyon 560 bin TL olduğunu ifade eden Su, şunları kaydetti:

"Dönem sonuna kadar 67 milyon 193 bin TL harcama yapılarak yüzde 7 nakdi gerçekleşme sağlanacaktır. Bu zamana kadar yoğun bir kış mevsimi geçirdik ardından baharda yağışlı geçti. İyi bir şey tabi bu bereket yağışı olması. Bütün daire müdürlerine, mülki müdürlerimize söylüyorum, hizmetlerimizi sıkı bir şekilde takip edeceğiz en kısa sürede bitirilmesi için büyük gayret sarf edeceğiz. Yaz mevsimi bundan sonra güzel başladı inşallah yatırımları hızlı bir şekilde sürdüreceğiz, her kurum müdürü, bölge müdürlerimiz kendi yatırımlarını çok sıkı yakın bir şekilde takip edecekler, sonuçlandıracaklar çünkü burada bu hizmetlerin bir an önce faaliyete geçmesine ihtiyacımız var. Bu da ancak takiple mümkündür. Takibe girmeyen işlerin zamanında bitmesi mümkün değildir. O bakımdan herkes işlerini takip edecek ve sonuçlandıracak."

Vali Su'nun konuşmasının ardından kurum temsilcileri yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirdi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir