• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2427.624
  • ...
Midyat`ta Kutlu Doğum etkinliklerine hazırlıklar sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Midyat ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Azim-Der'in organizesinde 21 Nisan Cuma ve 23 Nisan Pazar günleri Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlenecek.

Azim-Der Başkanı Samir Özhan, "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Midyat ve çevresinde yaşayanları söz konusu Kutlu Doğum etkinliklerine davet eden Özhan, "21 Nisan Cuma günü saat 14.00'de Söğütlü ve 23 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Midyat İlçe Otogarı yanında gerçekleştireceğimiz Kutlu Doğum etkinlikleri hazırlıkları kapsamında Peygamber Efendimizin hayatını anlatan 10 bin adet siyer kitabı dağıtacağız. 2 bin afiş ve 12 bin el broşürünün yanı sıra ilçenin 18 noktasına branda afişlerimizi asmak suretiyle hazırlıklarımız yapılacaktır. Ayrıca anons araçlarımız da etkinliğin bir gün öncesinden halkımızı bu Kutlu Doğum coşkusuna davet edecektir. Önceki yıllarda Midyat halkının bu etkinliklerimize karşı teveccühleri her zaman büyük olmuştur. İnşallah bu sene de bütün Midyat halkımızı, civar köy ve ilçelerdeki peygamber sevdalısı halkımızı düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum etkinliklerine bekliyoruz." dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir