• DOLAR 32.338
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2310.4
  • ...
Kuşadası Belediyesi`ne Operasyon: 8 Gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
`İhaleye fesat karıştırma, nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet` suçlarından gözaltına alınanlar arasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Fidandal, CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız de bulunuyor.
 
Geçen Mayıs ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi`ne de operasyon düzenlendi. O operasyonun devamı niteliğinde Kuşadası Belediyesi`ne yönelik ikinci operasyon yapıldı. Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İzmir ve Kuşadası`nda eş zamanlı baskınlarda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Fidandal, CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yusuf Atak ile Kuşadası Belediyesi CHP Meclis üyesi Ahmet Kireç ile firma sahiplerinin de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
 
İzmir`e getirilen şüphelilerin `İhaleye fesat karıştırma, nitelikli dolandırıcılık ve rüşvet`le suçlandıkları belirtildi. Şüphelilerin sorgularına başlanacağı, elde edilen bilgiler doğrultusunda da yeni gözaltıların olabileceği bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir