• DOLAR 32.591
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2513.766
  • ...
Yol kenarındaki çukurun kapatılmamasına esnaftan tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir'in Kışla Mahallesi'nde yoldaki çukurun kapatılmaması tepkilere neden oldu. Askerlik Şubesi Caddesinde oluşan çukur esnafın ve mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Mahalle esnafından Seyithan Yılbaşı, “Caddede oluşan çukur nedeni ile gelip geçenler zorluk yaşamaktadır ve tehlike arz etmektedir. Seçimlerden önce belediyeye mahalleli olarak başvuruda bulunduk. Bize seçimlerden sonra yapacaklarını dile getirdiler. Sokağın araç girişine kapalı olması araçlar için tehlike arz etmezken yayalar için büyük tehlike arz etmektedir. Sizin aracılığınızla yetkililere gerekenin yapılması için sesleniyoruz.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sinan Kırmızı, “Sokak trafiğe kapalı olduğu için akşam saatlerinde çocuklar sokakta oyun oynamaktadır. Kim çukura düşerse en az ayağı kırılır. Yetkililer bu soruna bir an önce el atmalıdır.” diye konuştu.

Bir diğer esnaf Mehmet Acet ise şunları söyledi: "Yağan yağmur suları açılan çukura akmakta ve çevredeki iş yeri ve yapılara zarar vermektedir. Caddenin araç girişine kapalı olması araç kazlarını önlüyor. Fakat caddenin işlek olması ve açılan çukurun camiye yakın olması nedeni ile yayalar açısından büyük tehlike arz etmektedir.” (Sabri Acet- İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir