• DOLAR 32.515
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2447.354
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - 21 Şubat Salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa Sembol Gazetesi: Urfalılar Antep`i Çok Sevdi
2014 Yerel seçimlerine büyükşehir olarak girmesi beklenen Şanlıurfa`nın 2011 yılı nüfusu bir süre önce 858 bin 409`u erkek ve 857 bin 845`i bayan olmak üzere toplam 1 milyon 716 bin 254 kişi olarak açıklanmıştı.
 
Attan Düşen Jokey 2 Yıldır Yatakta
2009 yılında Ankara 75. Yıl hipodromunda yapılan yarış sırasında attan düşerek, geriden gelen atların altında kalan Şanlıurfalı Apranti (jokey adayı) Ömer Yardımcı aradan geçen 2,5 yıla rağmen kendine gelemedi.
 
İpekyol Gazetesi: ŞUTSO Yeni Anayasayı Takipte
"Türkiye Konuşuyor Vatandaş Toplantıları" izlenimlerini aktaran Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası (ŞUTSO) Başkan Yardımcısı Cem Göncü, Yeni anayasanın sorunları bertaraf edip, tüm toplumu kucaklayacak bir şekilde hazırlanacağına inandığını söyledi.
 
`Roboski Adalet Bekliyor` Kampanyası Başladı
MAZLUMDER, İHD, Eşit Haklar İzleme Derneği ve Başkent Kadın Platformu Genel Merkezlerinin Türkiye genelinde başlattığı Roboski`de (Uludere) hayatını kaybedenler için "Sınırlara İnat Adalet" kampanyası başladı.
 
YENİURFA Gazetesi: 2012 SODES Proje Başvuruları Başladı
Sosyal Destek Programı (SODES) il koordinatörü ve Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, 2012 yılı proje başvurularını almaya başladıklarını bildirerek, "Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) az destek verildiğine ilişkin eleştirilerine ilişkin de "Mümkün olduğunca destek vermeye çalıştığımız STK`lar, fazla proje başvurusunda bulunmuyor" dedi.
 
"Bit Pazarı" Parka Dönüşüyor
Şanlıurfa Belediyesi, Beykapısı semtinde bulunan ve halk arasında "bitpazarı" olarak adlandırılan alanı park ve semt sahası olarak düzenliyor.
(Mehmet Demir - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir