• DOLAR 32.486
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2489.115
  • ...
"Halkımız yeni sistemle ilgi büyük beklenti içinde"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, referandum seçimlerinin ardından basın toplantı gerçekleştirdi. Haliliye ilçesinde bulunan Öğretmenevinde basınla bir araya gelen Özcan, seçim çalışmalarına destek veren başta basın mensupları olmak üzere herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Referandumun ardından Türkiye`nin yeni dönemece girdiğini belirten Özcan, halkın verdiği bu kararın ardından Türkiye`de vesayet ve darbeler sürecinin sona erdiğini, bunun karşısında yapılan düşmanlığın ise hiçbir zaman sona ermeyeceğini söyledi.

Halkın verdiği bu kararla önü açılan yeni sivil anayasanın kendilerine çok ağır bir sorumluluk yüklediğini ifade eden Özcan, şöyle devam etti:

“Yeni bir sistemle tanışıyoruz. Yükümüz çok ağır. Çünkü hem sahada anlattıklarımız, hem Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere yetkililerin bu sistemle ilgili anlattıkları halkta büyük bir beklenti oluşturmuştur. Allah`ın izniyle sonuca gideceğiz. Bize umut bağlayan halklara umut olmaya devam edeceğiz. Bu seçim umarım şer güçlerin umutlarını kırmıştır. Bizler gerek yurt içinde gerekse de yurt dışındaki terörle mücadeleye ağırlık vereceğiz.”

Başta ilçeler içerisinde birinci olan Harran ilçesi olmak üzere tüm Şanlıurfa ilçelerine teşekkür eden Özcan, Şanlıurfa halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini belirtti.

Harran`ın başarısının artık tartışılmaz olduğunu söyleyen Özcan, Cumhurbaşkanının gözünün bu saatten sonra Harran`ın üzerinde olacağını belirterek bu başarıdan dolayı Harran`ın ilçesinin tüm sorunlarının bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade etti. (Osman Gülebak-Hüseyin Yetmiş-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir