• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van Basınından Kısa Kısa
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van`dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde yer alan önemli haber başlıkları.
 
Vanolay Gazetesi: BİK Deprem Sürecini Değerlendirdi
Basın İlan Kurumu Van Şube müdürü Mehmet Ayan ile deprem sürecini, iyisiyle kötüsüyle yaşadıklarını ve izlenimlerini konuştuk. İşte 4 aylık süreçte basın ilan kurumu çadırı ve yaşananlar.
 
Van`da Yarım Kalan Projeler Tamamlanıyor
Kalkınma Bakanlığı Van Depreminde Yarım Kalan Fuar, Kongre Merkezi İle Tekstil Kent Projelerini Onaylayıp Kaynak Aktarımını Gerçekleştirdi.
 
Vanlı Depremzedeler Konteynır Kentlere Taşınıyor
Van`da yaşanan depremlerden sonra depremzedeler aşamalı olarak önce çadır kentlere ardından konteyner kentlere yerleştiriliyor.
 
Şehrivan Gazetesi Bu müdür Ne Diyor
Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın, "Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin" dedi.
 
Havadis Gazetesi Deprem Bölgesinde Sağlık Çalışmaları
Dr. Acar, deprem süresince yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Deprem süresince sağlık konusunda hizmetlerin hiç aksamadığını belirten Dr. Acar, fiziki anlamda birçok hastane binasının da hasar gördüğünü ifade etti.
 
Özel Güvenlikçilere Müjde!
Vanlı özel güvenlikçiler, Tüm Özel Güvenlik ve Hizmet İşleri Sendikası`na (Güvenlik-İş) üye oldu.
 
Deprem Çalıştayı Sonuç Bildirgesi Açıklandı
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) ile Van Belediyesi tarafından 4-5 Şubat tarihleri arasında Van`da düzenlenen Van Deprem Çalıştayı`nın sonuç bildirgesi açıklandı.
 
Medyavan: Van`da 5 köy referanduma gitti
Van`ın Başkale ilçesine bağlı Albayrak köyünün belde olması talebi üzerine yapılan referandumda `evet` oyu çıktı.
 
Fetullah Temur - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir