• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2514.727
  • ...
Şırnak`a 5 bin kitap gönderildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Yüksek Danışma Kurulu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk tarafından gönderilen 5 bin kitap Şırnak'a ulaştı.

Ulaşan kitapları kısa zamanda okulların kütüphanelerine göndereceklerini belirten Şırnak Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu İl Temsilcisi Veysi Baran, emeği geçen Külünk'e teşekkür etti.

Baran, "Biliyorsunuz, yaşanan olaylarda okullarımız da zarar gördü. Okulların yanında mevcut kütüphanelerimiz de zarar gördü. Bildiğiniz üzere Şırnak Kültür Merkezindeki binlerce kitap da örgüt tarafından ateşe verildi. Bu kitap ihtiyacına binaen konfederasyonumuz aracılığıyla 5 bin kitap gönderildi. Biz de bunları merkezdeki okulların kütüphanelerine ulaştıracağız. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz bu kitaplardan faydalanırlarsa bizim için mutluluk bu olur. Bir neslin yetişmesi için okumanın büyük önemi olduğunu biliyoruz. Şırnak ilim, irfan şehridir. Şırnak kitapsız, kütüphanesiz kalmamalı. Sevgi ve kardeşlik kütüphanesi gençlerimiz ve halkımız için büyük önem arz ediyor." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir