• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Muhtarlar isteklerini belediyeye ilettiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarının katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıya, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Büyüktaş ve ilgili birimlerin yetkilileri katıldı.

İlçeye bağlı muhtarların da katıldığı toplantıda konuşan Büyüktaş, halkın temsilcileri olan mahalle muhtarlarıyla irtibat halinde tüm sorunları sırasıyla gidereceklerini ifade ederek, imkânları mahalleler için seferber ettiklerini söyledi.

Bu konuda Belediye Başkanı Mustafa Kılıç'ın gayret gösterdiği ve bütün birimleri seferber ettiğini dile getiren Büyüktaş, "Mahallelerimiz için tüm imkânlar seferber edilmiş durumda. Belirli bir program dâhilinde çalışıyoruz. Bu programlarımız çerçevesinde tüm mahallelerimizin, altyapı ve sosyal tesis ile yol ihtiyaçlarını gidereceğiz. Burada sorunları sık sık muhtarlarımızla görüşmememizin sebebi mahallelerin temsilcileri olan muhtarlardan sorunları birebir dinleyip en kısa sürede çözmektir." dedi.

Bu kapsamda, mahallelere yönelik oyun parkı ve halı saha projelerini en kısa zamanda hayata geçireceklerini dile getiren Büyüktaş, belediye tarafından yetiştirilen fidan ve çiçeklerin mahallelerde kullanılacağını söyledi.

Sorun ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan yetkililere iletme fırsatı bulan muhtarlar ise "Biz bugüne kadar böyle hizmetler için başvuru yapınca ciddiye bile alınmıyorduk ama şimdi bakıyoruz ki şikâyetlerimiz ve sorunlarımız dinlenip gereğinin yapılması için hemen adımlar atılıyor." ifadelerini kullandılar. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir