• DOLAR 32.592
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2498.181
  • ...
Aşiret reisleri referandum için bir araya geldiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl`de Torinî aşiretinin önde gelenlerinden Şahin Bingöl`ün tertiplediği yemekli toplantıya farklı aşiret reisleri ile geçmiş dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Feyzi Berdibek, Kazım Ataoğlu ve Eşref Taş katıldı.

Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı toplantıda ilk olarak söz alan Bingöl AK Parti 23'üncü dönem Milletvekili Feyzi Berdibek, geçmiş dönemde olduğu gibi bu seçimde de Bingöl'ün "evet" oylarının en fazla çıkacağı iller arasında yerini alacağını söyledi.

Feyzi Berdibek`ten sonra söz alan Bingöl 24'üncü dönem AK Parti Milletvekili Eşref Taş Şahin, referandumda neden "evet" denilmesi gerektiğini anlattı.

Ziktî aşiret lideri ve Bingöl`de 19 ile 20'inci dönem AK Parti Milletvekilliği yapan Kazım Ataoğlu “Böylesi anlamlı bir yemekte bizleri buluşturduğu için Şahin Bey'e ve Torinî aşiretine teşekkür etmek istiyorum. Referandumda Bingöl`de rekor bir oyla 'evet' çıkacağına inanıyoruz.” dedi.

Son olarak aşiret liderlerine ev sahipliği yapan Şahin Bingöl ise liderlere kendisini kırmayarak toplantıya katılmalarından dolayı teşekkür ederek referandum için İstanbul`dan Bingöl`e gelerek çalışmalara başladığını ifade etti. (Bülent Temiz - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir