• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Yaşlı kadını dolandıran şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak telefonda dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen şüphelilerden biri gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 5 Nisan'da Beykent Mahallesi'nde ikamet eden Güler Böke'yi telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan 2 kişi, "FETÖ'nün parası sizin evde gizlenmiş." dedi.

FETÖ'den bazı şüphelileri yakaladıklarını söyleyen şüpheliler, Böke'nin evinde arama yapacaklarını, öncesinde evde bulunan para ve altınları bir poşet içerisine koyarak buzdolabının buzluk bölümüne koymasını istediler.

Bunun üzerine Böke, hac parası için biriktirdiği 14 bin TL ile bir bileziği buzdolabının buzluk bölümüne koyarak beklemeye başladı.

Bir süre sonra eve gelen ve polis olduklarını söyleyen kişiler, buzdolabında bulunan para ile bileziği aldıktan sonra evden ayrıldılar.

Olaydan sonra dolandırıldığını anlayan Böke, durumu polise bildirdi. Şikâyet üzerine başlatılan çalışma sonucunda şüpheli olarak belirlenen M. A. gözaltına alındı.

Diğer şüpheli veya şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir