• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kolları hastaları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde HÜDA PAR Gençlik Kolları üyelerinden oluşan bir heyet, 7–13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Sağlık Haftası münasebetiyle Siverek Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarına çiçek takdim etti.

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi M. Nuri Konca`yı da makam odasında ziyaret eden heyet, ardından palyatif, genel cerrahi yatan servisi ile nöroloji polikliniğindeki doktor ve hastaları ziyaret etti.

Başhekim M. Nuri Konca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaret hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Gümüştaş ise tüm hastalara acil şifalar dileğinde bulunarak, “Dünya Sağlık Haftası münasebetiyle hastanemizi ziyaret ettik. İlk olarak Hastane Başhekimi M. Nuri Konca ile görüştük. Özverili çalışmaları dolayısıyla başhekimimizi tebrik ettik. Daha sonra yatan servis ve polikliniklerdeki hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Tüm hastalarımıza sevdikleri ile birlikte sağlıklı bir yaşam diliyoruz.” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir