• DOLAR 32.357
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2307.392
  • ...
Diyarbakır`da yeni sosyal hizmet merkezi açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Kaçar, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç'i ziyaret etti. Kaçar, ilçede yeni açılacak sosyal hizmet merkezini yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sosyal hizmet merkezinin ilçe açısından önemli olduğunu belirten Gülenç, bu merkezin açılması için son aşamaya gelindiğini söyledi.

Gülenç, "Tekel Mahallesi'nde hizmet verecek SHM'nin en geç 1,5 ay içinde faaliyete geçmesini hedefliyoruz. Bunun için belediye ve kaymakamlık olarak gerekli çalışmaların sonuna geldik. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından verilen hizmetler Bismil'de yaşayan vatandaşlara hızla ulaşacaktır. SHM'de aile eğitimleri verilerek, toplumun tüm kesimlerine hizmet sunulacaktır. İlçede yaşayan engelli ve ihtiyaç sahiplerinin mağdur olmaması için çalışıyoruz. SHM'de sosyal, ekonomik destekler sağlanacak. Şehit yakınları ile gazilere yönelik faaliyetler olacak. Korunmaya, bakım ve yardıma muhtaç birey ve aileler tespit edilerek desteklenmeleri sağlanacak. Bismil SHM açıldığında bu kesimlere yerinde ve zamanında müdahale edilerek, daha hızlı, etkin ve verimli hizmetler sunulacaktır." dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir