• DOLAR 32.453
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2323.25
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kolları hastalara gül dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünya Sağlık Günü olarak 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Sağlık Haftası münasebetiyle HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Sağlık Haftası dolayısıyla hasta ve hastane çalışanlarına gül dağıttı.

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı M.Enes İmir ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Haftası nedeniyle Batman Bölge Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İdris Yıldırım`ı ziyaret etti.

Burada Başhekim Yıldırım ile görüşen İmir, hastane hakkında bilgi alarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra İmir ve beraberindekiler, Bölge Hastanesinde yatan hasta ve hasta yakını ile hastane çalışanlarına gül dağıttı.

Gül dağıtımının ardından Sağlık Haftası nedeniyle açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı M. Enes İmir, Sağlık Haftası münasebetiyle farkındalık oluşturmak amacıyla hasta ve hastane çalışanlarına gül dağıttıklarını söyledi.

İmir, “Dünya Sağlık Haftası münasebetiyle HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları olarak Batman Bölge Hastanesinde hasta, hasta yakınları ve hasta çalışanlarına farkındalık oluşturmak amacıyla gül dağıtımında bulunduk. Buradaki amacımız bu zor günlerinde hastalarımızın yanında olmak ve onlara moral vermektir.” dedi.

Hasta ziyaretleri sırasında Bölge Devlet Hastanesinin ihtiyaca cevap vermediğini de sözlerine ekleyen İmir, hastalara daha müreffeh ve iyi ortamların sağlanması amacıyla hasta yatak sayılarının artırılması gerektiğini belirtti. Kentte en büyük eksikliğin araştırma hastanesinin olmaması olduğunu vurgulayan İmir, bunun her geçen gün büyüyen ve gelişen Batman için bir eksiklik olduğuna dikkat çekti. İmir, “İnşallah sağlık alanındaki eksiklikler bir an önce giderilir. Vatandaşlarımıza rahat bir şekilde konforlu ortamlarda tedavi olabilirler.” dedi.

Kendilerine gül verilen hastalarda bir nebze de olsun mutlu olduklarını dile getirerek, HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları üyelerine teşekkürlerini bildirdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA) 






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir