• DOLAR 32.541
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2425.798
  • ...
Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliği 30 Nisan`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, her yıl yüz binlerin katılımıyla büyük bir coşkuya sahne olan Kutlu Doğum etkinliğinin, bu yıl 30 Nisan Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Etkinlik kapsamında platforma üye dernek temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, kentteki Kutlu Doğum etkinliğinin bu yıl 30 Nisan Pazar günü Newroz Parkı Miting Alanında yapılacağını açıkladı.

Platform olarak bu yılki Kutlu Doğum etkinliklerinin ana temasını "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" olarak belirlediklerini hatırlatan Ünsal, "Platform olarak Kutlu Doğum etkinliği düzenlediğimiz ve yüz binlerce Peygamber sevdalısının katılım gösterdiği merkezlerden birisi Diyarbakır'dır. Bu yıl mevlit etkinliği 30 Nisan 2017 pazar günü Newroz Parkı Miting Alanında olacak. Bu konuda resmi izinler için başvuruda bulunduk. Kutlu Doğum ile ilgili hazırlıklarımız uzun bir zamandır devam etmektedir." dedi.

Ünsal açıklamasının sonunda, tüm Peygamber âşığı halka, düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliğine katılmaları çağrısında bulundu.  (Emrah Deniz, Abdurrahman Tetik- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir