• DOLAR 32.596
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2409.248
  • ...
Batman`da uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 3 kişi tutuklanırken iki araçta ve bir markette yapılan aramalarda ise 51 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan uyuşturucu madde ticareti yaparak geçimini sağlayan şahıs ve şahıslara yönelik olarak risk oranı yüksek parklar, metruk binalar, okul ve internet cafe çevrelerinde planlı ve projeli çalışmalar yapıldığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında bu çalışmalar kapsamında durumundan şüphelenilen 2`si yaşı küçük olmak üzere toplam 3 kişide yapılan kontrollerde 19 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği bildirildi.

İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 3 kişinin tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Batman`da 51 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü ayrıca, kentte durumundan şüphelenilen iki araçta ve bir markette yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 51 bin TL olan 7 bin 751 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Açıklamada, konu ile ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir