• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 20 Şubat 2012 Pazartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Batman Diyarbakır Karayolunda Kaza: 4 Yaralı`
Batman- Diyarbakır Karayolunda onuncu kilometresinde bulunan Sinan Köyü girişinde takla atan araçta bulunan 4 kişi yaralandı.
 
`Esnaftan Hırsızlık Tepkisi`
Batman`da yaşanan hırsızlık olaylarına karşı yetkililerin güvenlik önlemi almamasına tepki gösteren Bankalar Caddesi Esnafı, işyerlerini korumak için bekçi tutacaklarını ifade ettiler.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Hasankeyf Kalesi Yeniden Kapatıldı`
Batman`ın antik kenti Hasankeyf`te yağan şiddetli yağmur nedeniyle Batman müze yetkilileri kale girişini ziyarete kapattı.
 
`Özdemir`den Van`dan Gelen Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti`
Her hafta sonu Batman`a gelerek ziyaret ve temaslarda bulunan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, bu hafta sonu da geldiği Batman`da çeşitli görüşmelerin yanı sıra hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu.
 
Batman Barış Gazetesi; `Milletvekili Özdemir Basınla Bir Araya Geldi`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir basınla Biraraya gelerek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Saat: 11.00`de yapılan basın toplantısında konuşan Milletvekili Özdemir, Türkiye ve Batman gündemini değerlendirerek sorunlara değindi.
 
`Bir Gecede 3 İşyerine Girdiler`
Batman`da bir gece 3 işyerine giren hırsız veya hırsızlar, bir türlü yakalanamıyor. Son günlerde Batman`da yaşanan hırsızlık vakaları halkı tedirgin ediyor. Çarşı Mahallesi Bankalar Caddesi ve 725. Sokakta olmak üzere aynı akşam 3 dükkâna giren hırsızlar birçok dükkâna girme teşebbüsünde bulundular.
 
Batman Postası; `Çalışan Güvenlikçiler Kuradan Muaf`
Günlerdir TPAO`da çalışan 185 kişinin yeniden işe alınması için kura çekilecek, söylentilerine açıklık getiren AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir; "Çalışan özel güvenlik görevlilerinin ekmeğine mani olmak gibi bir durumumuz söz konusu dahi olamaz.
 
`BDP Açlık Grevi Başlattı`
Sabah saatlerinde Batman Belediyesi bahçesinde kurulmak istenen "Direniş" çadırına polisin izin vermemesi üzerine BDP açlık eylemini merkez ilçe binasında sürdürecek. Batman Belediye bahçesinde toplanan BDP`liler basın açıklaması yaptıktan sonra BDP Merkez ilçe başkanlığına kadar yürüdü.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Özdemir; Güvenlikçiler Kura İle Belirlensin`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir düzenlediği basın toplantısında partisinin Batman`daki 8 aylık icraatlarını anlattı. Özdemir toplantıda, Kürt sorununun mali kaynakları kemirdiğini söyledi.
 
`Esnaf Bekçi Tutacak`
Batman`da yaşanan hırsızlık olaylarına karşı yetkililerin güvenlik önlemi almamasına tepki gösteren Bankalar Caddesi Esnafı, işyerlerini korumak için bekçi tutacaklarını ifade etti.
 
Batman Gazetesi; `TPAO Güvenlikçilerine Müjde`
Çalışanların işlerinden olmamasından yana olduklarını belirten Milletvekili Özdemir, "daha önce yapılan güvenlik görevlisi alımlarında adaylardan para alındığını herkes duyuyordu. Çok sayıda genç, iş umuduyla istenen paraları veriyordu. Bunu önlemek için parti olarak kura sisteminden yana olduğumuzu söyledik. 3-5 yıldan beri TPAO`da güvenlikçi olarak çalışanların işlerine devam etmesi bizim de isteğimizdir. Kaldı ki; kurayı isteyen biz değil TPAO`dur. Amacımız rüşveti önlemek ve vatandaşın sırtından elde edilen parayı kesmektir" dedi.
 
Batman Duruş Gazetesi; `Güneş, BM-YGC`den İstifa Etti`
Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Güneş, Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti ve Denetleme Kurulu üyeliğinden istifa etti.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Kürt Sorunu Milli Kaynakları Kemiriyor`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir düzenlediği basın toplantısında partisinin Batman da ki sekiz aylık icraatlarını anlattı. Özdemir toplantıda, Kürt sorununun milli kaynakları kemirdiğini söyledi.
 
Batman Umut Gazetesi; `Batman`a Otoban İçin Çalışıyoruz`
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir basınla bir araya gelerek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, Batman`ın sorun ve yatırımlarına değinerek Batman`a "otoban" için çalıştıklarını kaydetti.
 
Batman Medya Gazetesi; `Hasankeyf Gelin Gibi`
İki gündür kar yağışının etkili olduğu bölgelerden olan Hasankeyf ilçesi, yağan kar ile birlikte adeta beyaz gelinlik giydi.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Şiddet ve Yoksulluk`
15 Şubat gerginliği geride kalırken, Batman`da çöp toplayan çocuklar hiçbir şeyi umursamadan göstericilerin caddelere devirdiği çöp konteynırlarından naylon, kağıt ve boş pet şişeleri toplayınca bu ilginç görüntü oluştu. Güneydoğu`nun değişmeyen iki yüzü var; şiddet ve yoksulluk. Geçen hafta geride kalan 15 Şubat gerginliği çöp toplayan çocuklar, umursamadan göstericilerin caddelere devirdikleri çöp konteynırlarından naylon, kağıt ve boş şişeleri topladı.
 
Veysi Demir - İLKHA

 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir