• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 20 Şubat Pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Urfa`ya Bunu Layık Gördüler
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Abide Kavşağına uygulanacak proje ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve Şanlıurfalılar tarafından istenmeyen proje diye ilan edilen Abide Kavşağının, ihale dokümanında projesinin olmadığı öne sürüldü.
 
Hilvan`da Feci Kaza
Hilvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hamile kadın öldü 2 kişi yaralandı.
 
"Kan Davalı" Aileler Barıştırıldı
Şanlıurfa`da, iki ailenin fertleri arasında çıkan ve bir kişinin öldüğü kavganın ardından başlayan "kan davası" barış yemeğiyle sona erdirildi.
 
İpekyol gazetesi: Asker Gitsin Yeşili Kalsın
Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Şanlıurfa`nın da aralarında bulunduğu birçok il için iyi sayılabilecek haber verdi; kent merkezlerinde kalan askeri kışlalar şehir dışına taşınacak. Kötü haber ise kentsel dönüşüme tabi tutulacak olan bu alanlara konut yapılarak kente nefes aldıran 3-5 ağaçta katledilecek.
 
Tedavisi Tamamlanmadan Taburcu Edildi
Arkadaşları ile oyun oynarken gözünden yaralanan ve Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`nde tedavi gören 7 yaşındaki Semra Aslan`ın ailesi, bir hemşire ile tartıştıktan sonra tedavi tamamlanmayan kız çocuğu apar-topar taburcu edildi.
 
Şanlıurfa OLAY Gazetesi: Suriye`de Akan Kan Artık Durmalıdır
ARAPDER Genel Başkanı Şükrü Kırboğa yaptığı yazılı açıklamada, Sınırın hemen ötesinde akrabalık bağlarının olduğu yüzlerce ailenin olduğunu söyledi.
 
Mehmet Demir - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir