• DOLAR 32.334
  • EURO 35.101
  • ALTIN 2300.043
  • ...
"Birileri yargının tarafsız olmasından rahatsız oluyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeşilli ilçesinde düzenlenen referandum mitingine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada muhalefeti eleştiren Tüfenkci, referandumda oylanacak anayasa değişikliğinde yargının tarafsız olacağını belirterek "Birileri yargının tarafsız olmasından rahatsız oluyor." dedi.

Yağmur altında yapılan mitingde konuşan Bakan Tüfenkci, Yeşilli`nin duruşuyla Mardin`in gülü olduğunu söyledi.  

Bakan Tüfenkci, “16 Nisan`da esasında biz Türkiye`nin kaderini kendi kaderimizi oylayacağız. Bundan sonra Türkiye`nin yönü Türkiye`nin gidişi nereye olacak?  Hep beraber karar vereceğiz. Biz istiyoruz ki Türkiye kalkınsın, büyüsün, gelişsin Yeşilli gelişsin, Mardin gelişsin ve Türkiye hep birlikte büyüsün.  Onun için 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine' geçmek istiyoruz. Yine sizlerin desteği ile inşallah 16 Nisan`da hep beraber evet diyeceğiz. Değerli kardeşlerim terörün kökü kazılsın diye Kandil`in dediği değil milletin dediği olsun diye, Pensilvanya`nın değil milletin dediği, Yeşilli`nin dediği olsun diye 16 Nisan`da evet diyeceğiz inşallah." dedi.

Türkiye`de istikrar ve güçlü yönetim istediklerini kaydeden Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yargı`nın da tarafsız olmasını istiyoruz, ama birileri yargının tarafsız olmasından rahatsız oluyor. Neden rahatsız oluyorsunuz. Biz Türkiye`nin aşını, ekmeğini, ihracatını büyütmeye çalışıyoruz. İhracat büyüsünde insanları iş bulsun, aş bulsun. Türkiye`yi güçlendireceğiz. PKK, DAİŞ, FETÖ bitsin diye Türkiye`nin güçlenmesini istiyoruz. Ama birileri bunlar bitmesin diye Türkiye`nin güçlenmesini istemiyorlar.” (M. Salih Keskin, Mehmet Aslan – İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir