• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
Türkiye geneli hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacak yağışların, Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların; Hakkari, Şırnak, Siirt ve Diyarbakır çevrelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, Bitlis çevrlerinde akşam saatlerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden; sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Zirai don uyarısı

Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde gece saatlerinde hafif don olayı beklendiğinden zirai faaliyetlerle uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulunuldu.

Bölgelerde hava

Marmara, parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri ile İstanbul ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege, parçalı ve çok bulutlu, Kütahya çevrelerinin öğle saatlerinde hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz, parçalı, doğusu çok bulutlu, sabah saatlerinde Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay ve Adana'nın iç kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı olması bekleniyor. Rüzgarın; Antalya civarlarında sabah saatlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-60 Km/saat)olarak eseceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu, parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir ile öğle saatlerinde Ankara, Çankırı, Kayseri, Sivas ve Niğde çevrelerinin hafif yağmurlu olması bekleniyor.

Batı Karadeniz, parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor, Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz, parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu, parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde bölge geneli ile akşam saatlerinden itibaren doğusunun yağışlı geçeceği tahmin edliyor. Genellikle karla karışık yagmur ve kar, Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olacak yağışların, Hakkari, Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur Bitlis çevrelerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. (İLKHA) 

Van`da 4.3 büyüklüğünde deprem

Van`da 4.3 büyüklüğünde deprem

Van`da 4.3 büyüklüğünde deprem

Van`da 4.3 büyüklüğünde deprem
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir