• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2299.603
  • ...
"Bağımlılık insanın düşünme özelliğini ortadan kaldırır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen programda Yeşilay üyeleriyle bir araya geldi.

Burada programa katılanlara hitap eden Vali Tuna, Yeşilay Şanlıurfa Şubesinin aktif olarak çalıştığını söyledi.

Gelecekte daha sağlıklı bir toplum için herkesin gönüllülük esasıyla Yeşilay'a destek vermesi gerektiğini belirten Tuna, bağımlılığın bütün dünyada bir sorun olduğunu ifade etti.

Bağımlılığın küresel bir sektör haline geldiğini vurgulayan Tuna, bunun son yıllarda çeşitlilik gösterdiğine değinerek, "Bağımlılık yakın tarihte teknoloji bağımlılığına kadar uzanmıştır. Ülkemizin güzide bir markası olan Yeşilay mensuplarının bağımlılıkla mücadelede bilimsel temelli çalışmaları ve herkesin yüreğini ortaya koyması takdire şayandır. Bağımlılıkla mücadele konusunda her bireyi, her kurumu ve her çalışmayı önemsiyoruz. Çünkü bağımlılık insanın düşünme özelliğini ortadan kaldırmaktadır. Düşünemeyen, üretemeyen nesillerle bir gelecek inşa etmemiz de mümkün değildir." dedi.

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ise Yeşilay'ın kuruluş amacı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek, çalışmalarına destek veren bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir