• DOLAR 32.557
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2424.877
  • ...
"Huzurun olduğu yerde aş ve iş olur"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Hasankeyf ilçesini ziyaret etti. İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz'e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

Hükümet Konağı girişinde Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilçenin kurum yöneticileri tarafından karşılanan Deniz, konağın konferans salonunda ilçe yöneticileri, muhtarlar, kanaat önderleri ve güvenlik korucularıyla bir araya gelerek, yapılacak yatırımları ve ilçenin genel durumunu değerlendirdi.

Hükümet Konağından ayrıldıktan sonra Kesmeköprü köyü sakinleriyle Hasankeyf Seyir Alanı'nda bir araya gelen Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini belirten Deniz, el ele vererek gönül birliği içerisinde bütün sorunların üstesinden kolaylıkla gelineceğini söyledi.

Batman halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getiren Deniz, "Bizler ülkemize ve milletimize hizmet etmek için buradayız. Güzel hizmetlerde sürekli en önde olmalıyız. Köylerimizdeki alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümü için tüm imkânları değerlendiriyoruz. Önemli olan huzur ortamının sağlanmasıdır. Memleketimize sahip çıktığımızda huzurumuz artar. Huzurun olduğu yerde aş ve iş olur." dedi.

Daha sonra Hasankeyf Tarihi Çarşı esnafını ziyaret eden Deniz, esnafın sorun ve isteklerini dinledi. Deniz, çarşıyı gezerken bir esnaf tarafından kendisine hediye edilen puşiyi taktı.

İlçe ziyaretinin ardından Üçyol köyünü ziyaret ederek, köy halkıyla bir araya gelen Deniz, huzurun olduğu yerde halledilemeyecek hiçbir sorunun olmayacağını ifade etti. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir