• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Kur`an kursu öğrencilerine piknik düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Belediye Başkanı Mustafa Kılıç`ın talimatı ile Kayapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Tepeşehir Neriman Can Yatılı Kız Kur'an Kursu`nda öğrenim gören 40 kız öğrenci ve usta öğreticilere yönelik Eğil`de bir etkinlik düzenlendi.

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Şükran Mermut, Amaçlarının hayırlı ve güzel hizmetler yapmak olduğunu söyledi.

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Şükran Mermut`un da katıldığı etkinlikte Peygamber ve sahabelerin kabri ziyaret edildi. Kabir ziyaretlerinde dua ve Fatihaların okunmasının ardından baraj gölü kıyısında piknik yapıldı. Öğrenciler, gezi ve pikniği düzenlemekte emeği geçen Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç`a teşekkür etti.

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Şükran Mermut, Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç`ın talimatı ile Kur'an kursu öğrencilerine yönelik Eğil`e gezi ve piknik düzenlediklerini ifade ederek, “Gezimiz kız öğrencilerimiz için büyük bir moral oldu. Bilindiği gibi Yatılı Kur`an Kursu öğrencileri güneş görmeyen katlarda kalıyorlar. Bu yüzden açık hava gezilerini daha çok yapmalarını sağlamak gerekiyor. Ayrıca herkesi Eğil`i görmeye ve Peygamber ziyaretini yapmaya davet ediyoruz” dedi.(İLKHA)  






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir