• DOLAR 32.517
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2433.248
  • ...
Ebabillerin gelmesi yakındır!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Bakmak ile görmek farklı şeylerdir. Bu fotoğrafta sadece çocukların öldüğüne bakıp orda yatan masumiyeti göremiyorsanız durumumuz çok vahim bir hale gelmiş demektir. Neydi bu çocukların suçu?  Bize ne deyip vicdanlarınızın sesine sağır mı kesileceksiniz? Bu vahşetin tek sorumlusu Esed değil elbette. Suriyelileri niye alıyorsun Türkiye'ye diyenlerdir suçlular. Bizim çocuklarımız sınavlarla üniversiteye gidebiliyor,  Suriyeliler sınavsız üniversitelere yerleştiriliyor diyenlerdir suçlular.
 
Ensar ile Muhaciri unutup ırkçılık sevdasına bürünmüş insanlardır suçlular. Ya da illa bir suçlu bulmak istiyorsanız, kendi vicdanlarınızı sorgulamakta serbestsiniz. Çocuklarla beraber masumiyet de ölüyor, bir bilseniz her gün kaç çocuk kara toprağın koynunda yatmaya düşüyor... Kaç çocuk gözlerinin önünde babasının öldürüldüğünü izliyor bir bilseniz... Duy artık bugüne kadar susturduğun vicdanını, yoksa ne dünyada ne de ahirette ödeyemezsin göz ardı ettiklerinin günahını...
 
Maviler açmadı bugün gökyüzünde,  doymadı kara toprak bebek ölüsüne… Idlib`te kaç ocak söndü Allah bilir, bunu yapanlara Rabbim elbet Kahhar isminin tecellisini gösterir.  Günümüzün Firavunu ey Esed, ebabillerin gelmesi yakındır!                                                
 
RUMEYSA SÜLÜN

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir