• DOLAR 32.518
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2433.884
  • ...
Kayapınar Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında sözleşme imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç ile Memur-Sen`e bağlı Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında bir yıllık Sosyal Denge Sözleşmesii mzalandı.

Sözleşme imza töreninde konuşan Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, belediyede çalışan memurların bu sözleşme ile biraz daha rahatlayacaklarını söyledi. Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ise Kayapınar Belediyesinde yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan hizmetleri takdir ettiklerini söyledi.

Kayapınar Belediyesinde 55 memuru kapsayan sözleşmeyi Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yılmaz Cebe imzaladı.

Kayapınar Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kayapınar Belediye Başkanı Kılıç, belediyede çalışan memurların bu sözleşme ile biraz daha rahatlayacaklarını belirterek, " Tüm çalışan kesimleri imkânlar ölçüsünde desteklemek için gayret ediyoruz. Bu sözleşmenin memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sevinç ise “Çalışan memurlara sosyal ve ekonomik katkıların artırılması ve iyileştirilmesi konusunda Kayapınar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kılıç'ın teveccühleri ile sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Tüm memur arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte güzel belediyecilik anlayışını hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yılmaz Cebe de Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Diyarbakır`daki yeni bir yapılanma içerisinde bulunduklarını ifade ederek, “Kayapınar Belediyesinde 55 memurumuzu Bem-Bir-Sen`li yapmanın gururunu yaşadık. Bugün Kayapınar Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç`ın gösterdiği teveccühünden dolayı imzaladığımız sözleşme bütün personelimize, belediyemize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Belediyemizle her zaman iş birliği içinde el ele memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.  (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir