• DOLAR 32.48
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2477.7
  • ...
Hırsızlık operasyonunda 13 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te 19 otomobil, 6 motosikletin çalınmasıyla ilgili yapılan çalışma sonucu çok sayıda adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 kişiden 13'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte son günlerde meydana gelen hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 28 kişinin düzenlenen operasyonlarla yakalandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğince Son günlerde İlimiz genelinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda, daha önce de hırsızlık olaylarına konu olan 19 otomobil ve 6 adet motosiklet görevlilerimizce ele geçirilerek gerekli işlemlerine müteakip araç sahiplerine teslim edildi. Olaylarla ilgili 28 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.”

Gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülen ve ardından da adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden 15'inin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı, 13 kişinin de tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Kumar operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı

Öte yandan, Şahinbey ilçesinde bir kahvede kumar oynatıldığı ve uyuşturucu madde kullanıldığı ihbarı üzerine kahveye yapılan operasyonda kumar oynamaya yer temini sağlayıp kumar oynattığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağlı Çukur Mahallesi'nde bir kahvehanede kumar oynatıldığı ve uyuşturucu madde kullanıldığı ihbarı üzerine ruhsatsız faaliyet gösteren kahvehaneye Asayiş Şube Müdürlüğü ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonda kahvehanede 7'si kadın 60 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Kumar oynadığı tespit edilen 60 şahsa 13 bin 620 TL idari para cezası uygulandı. İş yerinde 3 tombala makinesi, 88 top, 46 adet madeni bir TL, 250 adet tombala kartı, bir adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait bir şarjör ve 11 adet fişek ele geçirildi.

Kumar oynamaya yer temini sağlayıp kumar oynattığı tespit edilen Ö.K. ile S.K, M.B, G.Ö, E.N.Ö, M.S.S, A.K, Ö.F.Y. isimli 8 kişi gözaltına alındı. (İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir