• DOLAR 32.54
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2486.168
  • ...
`Telefonunu Kapatan Müdür İstifa Etsin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL-Etkili olan kar yağışı nedeniyle şehir merkezinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşandı. Kültür Mahallesi`nde düşen elektrik direkleri ve Mirzan Mahallesi`nde trafo arızası nedeniyle elektrik verilemiyor. Soğuk kış günlerinde elektrik olmaması sebebiyle vatandaşlar hem ısınma hem de aydınlanma sorunu yaşıyor. AKSA Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Aksa Fırat EDAŞ) Bingöl İl Müdürlüğü yetkilileri yaşanan elektrik sıkıntısının çözümü için ilgisiz kaldığı gibi vatandaşların kendilerine ulaşamamaları için telefonlarını ya kapatıp yada meşgule alıyorlar. Bu durum da vatandaşın tepkisine yol açtı. 
 
Vatandaşlar, FEDAŞ Müdürlüğü`ne ulaşamadıkları için durumun vahameti konusunda bizlere müracaat ettiler. Basından yardım isteyen vatandaşlar, Vali Mustafa Hakan Güvençer`in duruma el koymasını istedi. 
 
Vatandaşın durumu bizlere bildirmesi ile bizlerde İl Müdürü Altuncu`ya ulaşmak için her yolu denememize rağmen ulaşamadık. 
 
Aldığımız bilgiye göre, Altuncu sırf vatandaşların kendisine ulaşamaması için telefonunu kapattığını öğrendik. 
 
Duruma haklı olarak tepki gösteren vatandaşlar, Altuncu`nun görevini ifa etmediğini ifade ederek, istifaya davet ettiler. 
 
Elektrik kesintisinden dolayı zor anlar yaşadıklarını kaydeden vatandaşlar, AKSA FEDAŞ`ın faturalarını tahsil etmek için yoğun çaba gösterdiği gibi sorunlarında çözümü konusunda aynı çalışmayı göstermelerini istediler. 
 
AKSA FEDAŞ`ın elektrik arıza numaralarının hiçbirine ulaşamadıklarını söyleyen vatandaşlar, böylesi bir durumda çaresiz kaldıklarını belirttiler. 
Elektrik kesintisinden dolayı aile bireyleri etkilendiği gibi çocuklarında soğuktan hasta olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Kültür Mahallesi ve Mirzan Mahallesi sakinleri olarak İl Müdürü Yusuf Bey`den şikâyetçiyiz. Kendisinin telefonuna ulaşamadığımız gibi müdürlüğün elektrik arıza telefonlarına da ulaşamıyoruz. Bir müdür telefonunu kapatırsa kendisinin bünyesinde çalışanlar ne yapar bunu düşünmek bile istemiyoruz. Bize hizmet için sözde görev yaptıklarını söyleyen bir müdür çaresizliğinden telefonunu kapatıyor. Telefonu kapatmak bir çare olarak gören bu müdürü istifaya davet ediyoruz. Sayın Valimizden duruma bir an önce el koymasını açık bir şekilde diyoruz" sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.
 
Ali Yıldırım-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir