• DOLAR 32.583
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2489.824
  • ...
TÜGVA Şanlıurfa Şubesi hizmete açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesinin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve Vakıf Genel Başkanı İsmail Emanet'in katılımıyla yapıldı.

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Haliliye Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başlayan program daha sonra İl Müftüsü İhsan Açık'ın duaları ile devam etti.

Açılışta bir konuşma yapan Bilal Erdoğan, TÜGVA'nın gençlerin değerleriyle barışık, inancını kuşanmış bir şekilde faaliyetler yaptığını söyledi.

Erdoğan, "Vakfımız eğitim, sanat, kültür ve spor alanında gençliğin yanında yer alıyor. Bununla da yeterli kalmıyor, buradaki temsilcilik binamızda gençler arkadaşları ile buluşmak için, çay içmek için, kitap okumak için bu adrese gelecekler. Ve aileler bilecek ki 'Benim oğlum emin ellerde'. TÜGVA onun için gençlerimizin önünü açmak, onların projelerini hayata geçirmek için fırsat sunmak ve gençlerimizin enerjilerini doğru sarf etmeleri için çok güzel bir imkân sunuyor." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ise şöyle konuştu: "Türkiye'nin en çok gencini barındıran şehri Şanlıurfa'dır. Toplamda 625 bin öğrencisi olan Şanlıurfa'da açılışını yaptığımız vakıf, gençlerin yeni buluşma adresi olacaktır. Özellikle geçmişten kökünü alan ve geleceğe doğru ilim ve irfan doğrultusunda ilerleyen bir gençlik, ülkemizin geleceğinin emanet edileceği bir gençliktir." diye konuştu.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet de açılışta kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından vakfın açılışı yapıldı. Açılışın ardından davetliler hep birlikte vakfı gezerek, vakıf hakkında bilgi aldı. (Osman Gülebak-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir