• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
Viranşehir`de "Tercih Evet" etkinliği düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir'de Şehit Ömerhalis Demir Belediye Konferans Salonu`nda Viranşehir Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen tarafından organize edilen "Memur-Sen`e Davet Tercih Evet" buluşma etkinliği düzenlendi.

Programa; Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin, Şanlıurfa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı İbrahim Çoşkun, Gaziantep Eğitim-Bir-Sen Başkanı Ahmet Gök, Eğitim-Bir-Sen Başkanı Ahmet Bilen, Şanlıurfa Sağlık-Sen Şube Başkanı Faruk Günak, Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi, Mahmut Şık, HÜDA PAR İlçe Başkanı Yakup Esmer,  İlçe Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Erkan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Viranşehir Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Ahmet Bilen`in konuşması ile devam etti.

Memur-Sen`in kamu çalışanlarının kamu çalışanları ekonomik, sosyal, kültürel ve özlük hakları korumanın yanında ülkenin geçirdiği en kritik dönemlerde kimseden davet beklemeden harekete geçtiğin altını çizen Bilen, “Memur-Sen, 28 Şubat soğuk rüzgârların estiği post-modern darbe süreçlerinden, en son yaşanan 15 Temmuz FETÖ damgalı hain darbe girişimine kadar dik duruşu ile vesayet rejim kalıntılarına gerekli cevabı vermiştir vermeye devam edecektir.” dedi.

Türkiye`de baş döndürücü gelişmelerin yaşandığı bir döneme Memur-Sen`in yaşananlar karşısında kayıtsız kalamayacağını ifade eden Bilen, şer güçleri ve hainlerin Türkiye üzerideki emellerinin devam ettiğini kaydetti. 16 Nisan`da gerçekleşecek referandumun şahıs  yâda parti meselesi olmadığın sözlerine ekleyen Bilen, 16 Nisan`da Türkiye`nin ve Türkiye`ye umut bağlamış 2 milyarlık İslam âleminin istiklali de istikbalinin oylanacağını söyledi.

Şanlıurfa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı İbrahim Coşkun yaptığını konuşmada, Memur Sen`in kurucusu Mehmet Akif İnan`ın 25 yıl önce bir kişi olarak başlattığı hareketin bugün 81 il ve ilçelerinde binlerce kişi tarafından temsil edildiğini ifade etti.  Coşkun, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 16 Nisan`da "Evet" demek için yeterli bir gerekçe olduğunu söyledi.

Programda kısa bir konuşma yapan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, 16 Nisan Referandumu için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek, herkesin gereken desteği vermesini istedi. 16 Nisan`dan sonra daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Viranşehir bulacaklarını sözlerine ekleyen Akyürek, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son olarak bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin, "Memur-Sen`e Davet Tercih Evet" programını organize Viranşehir Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen`e teşekkür etti. Konuşmasında 15 Temmuz`da darbe karşısında Memur-Sen`in dik duruşunun bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilerek takdir edildiğini belirten Sevin, "İmanımız, bayrağımız ve vatanımıza sahip çıkana Memur-Sen olarak her zaman sonuna kadar destek çıkarız." dedi.

Konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğraflarının ardında program son buldu.(Sabri Acet-İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir