• DOLAR 32.798
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2509.436
  • ...
Suriyeli çocuklara eğitim yardımı gönderildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye'de Cerablus, Azez, El-Bab ve çevrelerindeki yerleşim yerlerinde yaşayan çocukların eğitimine destek için başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Batman'da özel ve kamu okullarında idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerin topladığı eğitim materyalinin bir kısmı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmek üzere gönderildi.

Valiliğin desteği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda toplanan materyalleri taşıyan TIR'ların uğurlanmasına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Nas, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurahman Kardaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Eğitim materyallerinin uğurlanması programında konuşan Kurtaran, "Önümüzdeki günlerde Suriyeli çocuklar için toplanan malzemenin geri kalan kısmı da gönderilecek. Bu yardıma destek sunan idareci, öğretmen, öğrenci ve Batmanlı hemşerilerimize şükranlarımı sunarım." dedi.

Daha sonra programda hazır bulunan öğrencilere kitap hediye eden Kurtaran, kendilerine bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir