• DOLAR 32.541
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2490.992
  • ...
Batman Umut-Der isim ve yönetim değişikliğine gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2005 yılında kurulan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası), 29 Mart tarihinde ilk olağanüstü genel kurul toplantısını yaparak, yönetim ve isim değişikliğine gitti. Genel kurul toplantısının ardından düzenlenen basın açıklamasıyla derneğini yeni yönetim ve ismi kamuoyuna duyuruldu.

M. Ali Işık`ın genel başkan olarak seçildiği genel kurulda, derneğin isminin ise İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Batman Umut Kervanı olması kararlaştırıldı.

Bundan sonra Batman Umut Kervanı olarak yollarına devam edip, fakir ve muhtaçlara yardımlarını sürdüreceklerini belirten Batman Umut Kervanı yeni Genel Başkanı M. Ali Işık, Umut-Der`in eski yönetiminden devraldıkları bayrağı layıkıyla taşımaya çalışacaklarını söyledi.

Işık, "Seçilen yeni yönetim kuruluyla beraber hedef ve gayemiz toplumun en ücra köşelerinde dahi olsa insani olarak mağdur olmuş, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza bir ayrım gözetmeksizin onlara ulaşıp, mağduriyetlerini, ihtiyaçlarını gidermektir. Bu konuda geçmişte Umut-Der kendini nasıl kanıtlamışsa, insanlara bunu ispatlamışsa ve insanlar arasında bir kabul görmüşse, inşallah Batman Umut Kervanı olarak bunu daha da ileriye götürüp, daha önce ulaşılamayan veyahut sesini duyuramayan insanlara ulaşacağımıza umut ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Işık, dernek bünyesinde 12 binin üzerinde yardıma muhtaç insanın kaydının bulunduğunu, bu insanlara ulaşmak için tüm çabayı sarf edeceklerini aktardı.

Batman Umut Kervanı`nın yeni yönetimi ise şöyle belirtildi: "Genel Başkan Ali Işık, yönetim kurulu üyeleri; Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Doğu, Genel Başkan Yardımcısı Masum Ayyıldız, Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bozan, Genel Başkan Yardımcısı Berakat Şengül,  Genel Sekreter Faysal Rüzgar ve Genel Sayman Mahmut Barlak" (M.Fatih Akgül- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir