• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...
Uyuşturucu operasyonlarında 15 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan kişilere yönelik 36 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 15 kişi gözaltına alınırken, 35 kilo esrar ile bir miktar eroin ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Fırat Mahallesi'ndeki 36 adreste uyuşturucu imalatı ve ticareti yapıldığı ihbarının alınması üzerine Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla 200 polisle operasyon başlatıldı.

Zırhlı araçlarla Vatan Mahallesi'ne giden polis, 36 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonlarda koçbaşıyla açılarak girilen evlerde arama yapıldı.

Evlerde yapılan aramalarda 35 kilo esrar ile bir miktar eroin, çok sayıda uyuşturucu hap, bir tabanca, 50 mermi ve 5 fişek ele geçirilirken, 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğüne götürülerek sorgulanmaya başladılar.

Operasyonda bir evin giriş kapısının 12 kilitle güçlendirildiği ve dört tarafından güvenlik kameralarıyla izlendiği ortaya çıktı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir