• DOLAR 32.565
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2430.476
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- 18 Şubat Cumartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

Şanlıurfa SEMBOL gazetesi: Ertekin; "Harekete Geçmeliyiz"
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile UNDP`nin katkılarıyla IRENEC 2012, 2. Uluslararası yüzde 100 yenilebilir Enerji Konferans Sergisi tanıtımı ve hazırlık toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, "Allah vermiş her şeyi, bizler harekete geçmeliyiz" dedi.

Yakubiye`de Olaylı Gece
Geçtiğimiz akşam Yakubiye Mahallesi`nde aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri kavda etti. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı.

İpekyol gazetesi: Kazaların Adı ASTOR
Ankara Kızılcahamam`da meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 49 kişinin de yaralandığı trafik kazasından 3 gün sonra bir kaza daha oldu. Yine Ankara`da yaşanan ikinci kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında çocuklarında bulunduğu 27`si ağır, toplam 34 kişi yaralandı.

Belediye İşçileri Maaşlarını Alamadı
Şanlıurfa Belediyesi`nde çalışan ve daha çok bürolarda memur görevi yapan taşeron firma işçilerinin bu ay almaları gereken maaşlarını hala çekmedikleri öğrenildi.


ŞAFAK Gazetesi: "İki Aile Arasında Çıkan Kavgada 9 Kişi Yaralandı"
Şanlıurfa`da 2 aile arasında çıkan kavgada, 9 kişi yaralandı. Mahallede ve yaralıların kaldırıldığı hastanelerde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa OLAY Gazetesi: "Atatürk Barajı 20 Yılda Kendini 5 Kez Amorti Etti
Türkiye`nin en büyük, dünyanın sayılı barajlarından biri olan Atatürk Barajının 20 yıllık süreçte, ülke ekonomisine maliyetinin 5 katı oranında katkı sağladığı bildirildi.
(Mehmet Demir-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir