• DOLAR 32.563
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2434.268
  • ...
Çağdaşların Yaptığı Arsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edirne’nin fatih mahallesi son zamanlarda çok konuşuldu. Peki Fatih mahallesinin ismi bu sıklıkta anılmasının sebebi neydi? Türk kadınlar birliği Edirne şubesi tarafından Cumhuriyetin 80.yıl anısına özgür ve çağdaş kadınlar(!) çok tartışılan bir kadın heykeli yaptılar. Bu ucube heykel tamamen çıplak, başörtüsünü çıkarmış, sağ ve sol ellerini iki yana doğru açarak başörtüsünü de arkaya doğru atmış, camiye arkasına dönük bir şekilde yapılmış.

Özgür ve çağdaş kadınlar(!) birliği bununla adeta sizler başörtüsü takmayın, çıplak olun, dini değerlere de arkanızı dönün bu şekilde çağdaş(!) olursunuz, demek istiyorlar. Bu olsa olsa çağ(dışı)lıktır. Sizler güya özgür ve çağdaş kadınlar(!) birliği bu ülkenin Müslüman kadınlarından ne istiyorsunuz. Onları köhne zihniyetinize alet edip aile mahremiyetini hiçe sayıp, çarşıda sokakta adeta bir malzeme gibi sergilemenin derdindesiniz, Şehit kanlarıyla her tarafı yoğrulmuş olan bu vatan toprağı üzerinde bu ucube, hayasız, çirkin, çıplak kadın heykelini Edirne’nin fatih mahallesinin meydanına dikmekle kime ve neye hizmet ediyorsunuz. Gerçi buranın Müslüman halkı sizlerin trajikomik oyunlarınıza yabancı değil; bukalemun misali örtüyü savunur gibi gözükürsünüz, ardından sözüm ona sizin çağdaş, özgür kadınlar(!) birliğiniz bunu hazmedemeyip vampirler gibi çarşaflı bayanın üzerine saldırmışlardı. Aynı şovmenler Başka bir yerde ise çarşafı ellerine alıp her biri bir yandan çekiştirip parçalamak suretiyle örtüye kin kustukları açık açık ortaya çıkmıştır. Sizin örtüye bu derece olan düşmanlığınız niye örtü ekmeğinizi mi elinizden alıyor, özgürlüğünüzü mü kıstlıyor, sizin meydanlarda şov yapmanızı mı engelliyor, istediğiniz türden giyinmenize mi engel oluyor... Hayatın her alanın çok rahat yaşıyorsunuz. Yoksa örtü düşmanlığı sizin ekmeğinize yağ mı sürüyor, rant mı elde ediyorsunuz.

O zaman kininizden eriyin, örtünme Allahın emridir. Müslümanlar bu emri yerine getirmekle hem dünya hem de ahiret saadetini elde edeceklerini bildikleri için örtünme çağrısına koşmuşlar ve koşacaklar. Şu anda bile Türkiyenin dörtbir yanında Peygamber sevdalıları örtü seferberliği başlatmış, bu seferberliğin binlerce kahraman müdavimleri yetişmiştir müjdeler olsun. Onlar Allahın nurunu üfürükleriyle söndüreceklerini mi sanıyorlar; ama Allah nurunu muhakkak tamamlayacaktır.


Muhammed Güneş / Mardin
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

Bu haberler de ilginizi çekebilir