• DOLAR 32.58
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2440.432
  • ...
Midyat ve Savur doğalgaza kavuşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Midyat ve Savur ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması ve çalışmaların hızlandırılması konusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile yapılan yoğun görüşmelerin sonuç verdiğini, her iki ilçenin de 2018 yılı içerisinde doğalgaza kavuşturulacağını söyledi.

Milletvekili Çankırı, “Midyat ve Savur ilçelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza doğalgaza kavuşacaklarını duyuruyor olmaktan duyduğum heyecanı dile getirmek istiyorum. 2018 yılı yatırım programına aldırdığımız Midyat ve Savur ilçelerimizde yine aynı yıl içerisinde doğalgaz arzı sağlanacaktır. Temiz ısınma kaynağı olacak olan ve kış aylarında yaşanan hava kirliliğini sona erdirecek olan doğalgazın her iki ilçemizde de eş zamanlı olarak ulaştırılmış olacak. Tarihi ilçemiz Midyat'ı ve yeşil Savur'umuzun havasını daha da temiz hale getirecek olan doğalgazın ilçelerimize gelmesi ile birlikte artık kalitesiz yakıtların kullanılmasının da önüne geçilmiş olacak." dedi.

Doğalgazın, hemşehrilerine şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunan Çankırı, Bakan Albayrak'a teşekkür etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir