• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Köprülü kavşak asfalta kavuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, kent merkezinde yapımı devam eden Şevket Başak Köprülü Kavşağı'nda asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Deniz, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için kendilerine talimat vererek, kavşağın en kısa sürede trafiğe açılmasını istedi.

Vali Deniz köy ziyaretlerine devam ediyor

Ayrıca Vali Deniz, Kozluk ilçesi Samanyolu köyü, Beşiri ilçesi Örmegöze ve Karatepe köyleri ile merkeze bağlı Demirlipınar ve Kayabağı köylerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Deniz'e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

Ziyaret ettiği köylerde muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Deniz, taziye evlerinde köylülerle bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Vatandaşların sorunlarını yerinde görmek için köy ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Deniz, kırsalda yaşayanların aileleriyle birlikte güven içerisinde yaşamalarını sağlamanın birinci önceliklerinin olduğunu ifade etti.

Bahar aylarının gelişiyle birlikte iş sezonunun da başlayacağını, yapılacak hizmetlerin en verimli şekilde yürütüleceğini, asfaltsız köy yolu kalmayacak şekilde iş planı yaptıklarını dile getiren Deniz, "Yıllardır vatandaşımıza zulmeden ve bu bölgeyi yaşanmaz hale getiren bir terör örgütü var. Bu terör örgütü ile mücadele etmek hepimizin görevidir. Artık bunların oyunlarına gelmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak bu saldırıları boşa çıkartmalıyız." dedi.

Ziyaret ettiği Demirlipınar köyünde tandırda ekmek pişiren köy kadınlarını ziyaret eden Vali Deniz, kadınlarla sohbet ederek, kendisine ikram edilen tandır ekmeğini beraberindekilere dağıttı. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir