• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Meal ve Siyer Sınavı`nda dereceye girenlere ödül verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur`an Nesli Platformu tarafından düzenlenen ‘Kur`an Nesline Meal Sınavı` ve Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından ‘O`nu oku O`nu yaşa` sloganıyla düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda Şanlıurfa`nın Viranşehir ilçesinde dereceye girenlere ödül verildi.

Viranşehir`de yaptığı çalışmalarda adından sıkça söz ettiren Cami-Der, ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren 17 kişiye çeşitli ödüller verdi.

Ödül taktim töreninde konuşan Cami-Der Başkanı Mehmet Kaya, “Bildiğiniz gibi derneğimiz Kur`an Nesli Platformu ile Peygamber Sevdalıları Platformuna üyesi. Platform olarak her yıl Kur`an Nesline Meal Sınavı ile Kutlu Doğum Siyer Sınavı düzenliyoruz. Bu sınava Türkiye geneli 200 bini aşlık kişi katılırken ilçemizde de 3 bin kişi katıldı. Bu sınavlarla halkımıza kutsal kitabımızı ve peygamberimizi biraz daha tanıtmak gayesindeyiz.” dedi.

Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda dereceye gireni de açıklayan Kaya, “Türkiye`de derece yapan Zelal İnan bacımız umre ödülü kazandı. Zelal bacımız bir yakını ile birlikte platformumuz tarafından umreye gönderilecek inşallah. Zelal bacımız aynı zamanda Türkiye birincisidir. Kendisini tebrik ediyoruz. Verilen ödüller temsili ve teşvik mahiyetindedir. Asıl ödülü İnşallah kardeşlerimiz ahrete alacaklardır.” şeklinde konuştu.

Kaya`nın konuşmasının ardından dereceye giren 17 kişiye ödülleri takdim edildi. Ödülleri alan yarışmacılar platform yetkililerine teşekkür ederek hayır dualarda bulundu.

Platform yetkilileri tarafından sınavda emeği geçen ve yardımcı olan 33 eğitmene de teşekkür mahiyetinde plaket vb hediyeler takdim edildi.  (Sabri Acet-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir