• DOLAR 32.601
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2497.114
  • ...
Siyer Sınavı`na katkı sunanlar unutulmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na katkıda bulunan Şanlıurfa'daki 26 kurumun yetkilisine Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörlüğü tarafından teşekkür plaketi verildi.

Platformun Şanlıurfa İl Koordinatörü İbrahim Halil Göven ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Siyer Sınavı'nda kendilerine yardımcı olan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Müftüsü İhsan Açık, İlçe Müftüleri ile okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren okul idarecileri ve öğretmenler, Siyer Sınavı'nı gerçekleştirdikleri için heyete teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Göven, Şanlıurfa'da 26 bin kişinin sınava katılım gösterdiğini söyledi.

Bu vesileyle Hz. Muhammed'in hayatının defalarca okunduğunu, bunun da kendilerini memnun ettiğini belirten Göven, "Şanlıurfa merkezinde Siyer Sınavı'na destek veren 70 kişiye plaket takdim ettik. Ayrıca sınavımıza katkı sunan 70 öğretmenimize de üzerinde isimleri yazılı kalem ve ajanda hediye ettik. Bu verdiklerimiz yapılanların karşılığı değildir. Asıl mükâfat Allah katında olandır. Şüphesiz Allah herkesin yaptığının karşılığını verecektir. Sınavımıza katkı sunan herkesten Allah razı olsun." dedi. (Osman Gülebak-İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir