• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Bağımlılık hususunda herkes sorumluluğunu yerine getirmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti Gaziantep Şubesinin işbirliğiyle düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” konulu yetenek yarışmasında görsel ve edebi alanda dereceye giren öğrencilere düzenlenen törende ödüller verildi.

Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi`nde düzenlenen törene Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kirazoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cem Akın, Yeşilay Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Fatih Tamer, öğrenciler, öğretmenler ve dereceye giren öğrencilerin aileleri katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kirazoğlu, dereceye giren öğrencilerin Türkiye çapındaki yarışma için de başarılı olmalarını ümit ettiğini belirterek, bağımlılıkla mücadele çalışmalarının devamlılığına vurgu yaptı.

Yeşilay Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Fatih Tamer ise öğrencilerin meşguliyetlerini yetenek ve sanat içerikli çalışmalara verdiklerinde bağımlılıklardan uzak kalacaklarını belirtti.

Bağımlılığın tüm insanlığın problemi olduğunu belirten Tamer, başta aileler ve öğretmenler olmak üzere bağımlılık hususunda herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini, ödül töreni yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilerin Türkiye çapındaki elemelere de katılacağı bilgisini verdi.

Yarışmada; Bahattin Teymur İlkokulu`ndan Esra Kasım, Mahmut Güleç İlkokulu`ndan Mustafa Hakan Alagöz, Atatürk Ortaokulu`ndan Gülperi Aksoy, Anneler Ortaokulu`ndan Meltem Kalafat ile Araban Anadolu Lisesi`nden Mizgin Yıldırım ve TOBB Fen Lisesi`nden ise Bilge Su Kandemir ödül aldı.

Yarışmada altı kategoride birinci olan öğrencilere para ödülü ve çeşitli hediyeler verildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir