• DOLAR 32.566
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2428.979
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde yağış beklenmediğini açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre, bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, kuzey ve batı kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu 22°C

Ankara: Az bulutlu ve açık 20°C

Diyarbakır: Bulutlu ve açık 20°C

Erzurum: Az bulutlu ve açık 8°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 15°C

Manisa: Az bulutlu ve açık 23°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 12°C

Zonguldak: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 11°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir