• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
Elazığ'da 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Alacakaya, Arıcak, Karakoçan ve Palu ilçe sınırları içerisindeki 15 ayrı bölgenin 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan Elazığ İli Alacakaya, Arıcak, Karakoçan ve Palu ilçe sınırları içerisindeki 15 ayrı bölgede 19 Mart 2017–2 Nisan 2017 tarihleri arasında Elazığ Valiliği kararı ile 15 gün süre ile özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir. Halkımızın can ve mal güvenliği için özel güvenlik bölgelerine mülki amir izni olmadan girişler yasaklanmıştır." denildi.

Yasaklanan bölgeler şöyle:

Alacakaya-Gortil Yaylası Bölgesi, Alacakaya-Herbite Yaylası Bölgesi,  Arıcak-Görese 1 Bölgesi, Arıcak-Görese 2 Bölgesi, Karakoçan-Gazdağı-Karaboğa Dağları Hattı Bölgesi, Karakoçan-Dilektaşı Yaylası Bölgesi, Karakoçan-Akpınar Batısı Bölgesi, Karakoçan-Pilavtepe Bölgesi, Karakoçan Koçyiğitler Köyü Batısı, Karakoçan Başak Yaylası, Karakoçan Velikan Doğusu, Karakoçan Çatılı Bölgesi, Palu Akdağ Bölgesi, Palu-Haydar Yaylası Bölgesi, Palu-Deştibotan Yaylası Bölgesi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir