• DOLAR 32.576
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2438.71
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinin çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceğini açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak yağış şeklinde olması tahmin ediliyor.

İç kesimler ile Marmara'nın güneydoğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğusunda yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinde Muğla çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu, öğle saatlerinde Antalya'nın batı kesimleri ile doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde sis ve pus görülmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren çok bulutlu, öğle saatlerinde Sivas'ın kuzeydoğu kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu, bölge geneli ile öğle saatlerinde doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli ile akşam saatlerinden itibaren güneydoğu kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte batı kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri ile öğle saatlerinde bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 23°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu 16°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 7°C

Erzurum: Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı karla karışık yağmur, kar yağışlı 1°C

İstanbul: Az bulutlu 15°C

Manisa: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu 21°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı yağmurlu 10°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 14°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir