• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
İslam`a küfreden küstah tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gerçek şu ki, Twitter'da İslam dinine, başörtülü kadınlara ve Cumhurbaşkanı'na açıkça küfreden bir soytarı, suç duyurusu üzerine tutuklandı. Ancak bu kişi aynı zamanda bir 'hayır' videosu çektiği için, CHP çevreleri tarafından "Hayır videosu çektiği için tutuklandı" propagandası yapılmaya başlandı..

Güçlü Meclis Platformu üyesi olduğu ortaya çıkan Muhammed Ali Gül'e ilk destek CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'tan geldi.

DESTEK CHP'Lİ VEKİLDEN
CHP'li Yarkadaş , "Muhammed Ali Gül, kendisine ait olup olmadığı bilinmeyen bir tweet hesabında yazılanlardan dolayı tutuklandı." sözleriyle destek olduğu Muhammed Ali Gül'ün 'hayır' dediği için tutuklandığını belirtti.

16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde Almanya Türkiyeli bakanlara 'evet' için konuşma yapmalarına izin vermezken Türkiye'de 'hayır'ı finanse ediyor.

ALMAN VAKFI'NDA 'HAYIR' TOPLANTISI
Mart ayının başında Friedrich Naumann Vakfı'nın ev sahipliği yaptığı toplantıda 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde 'hayır' propagandası yapıldı.

İSLAMA KÜFREDEN ALİ GÜL DE KATILDI

Öte yandan 3 Mart 2017 günü gerçekleştirilen toplantıya; bugün (21.03.2017)  tutuklanan ve troll hesap üzerinden İslam dinine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfreden Muhammed Ali Gül'ün de konuşmacı olarak katıldığı ortaya çıktı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir