• DOLAR 32.599
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2495.76
  • ...
HÜDA PAR Kozluk esnafının sorunlarını Vali Deniz ile görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Kozluk (Hazo) ilçesindeki esnafın yaşadıkları sorun ve sıkıntılar hakkında, beraberindeki bir heyetle Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret ederek bir görüşme yaptı.

Yapılan ziyaret sonrası açıklamada bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman Valisinin konuya duyarlı olduğunu söylemesinin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Bir süredir Kozluk esnafının sorunlarının gündemlerinde olduğunu ifade eden Şahin, "Kozluk merkezin, ilçenin aşağı tarafına taşınmasıyla birlikte yukarıda kalan esnaf ve ilçe sakinlerinin mağduriyeti ve işyerlerinin değerlerinin kaybı söz konusudur. Batman il başkanlığı olarak bu mesele ile uzun zamandır ilgileniyoruz. Kozluk ilçe teşkilatımız da meseleye duyarlılık göstermektedir. Bugün de bir heyetle Vali Bey'i ziyaret ettik. Kozluk esnafımızın mağduriyetlerini ve sıkıntılarını dile getirdik." dedi.

Batman Velisi Ahmet Deniz'in Kozluk meselesinden haberdar olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu: "Vali Bey, Kozluk esnafının sıkıntısının gündeminde olduğunu, bu mağduriyetlerin daha fazla yaşanmaması için ilçenin yukarısındaki bazı kurumları tutmayı düşündüğünü ve bu konuda çalışmalarının olduğunu belirtti."

"Kozluk halkı bir bütün olarak en iyi hizmete layıktır." diyen Şahin, "Kozluk ilçemiz gelişsin ve büyüsün, fakat dengeli bir gelişme istiyoruz. Çünkü yukarıda insanların yatırımları, iş yerleri ve evleri var. Bütün kurumların aşağıya taşınması durumunda yukarıdaki esnaf ve insanlar mağdur olacaklar. Vali Bey'inde bu sözü vermesi ve bazı kurumların yukarıda tutulacak olması, doğrusu bizleri sevindirdi. Bu neticeyi almak için girişimlerimiz vardı. Bu girişimlerimiz devam edecektir. Biz bu sorunu parti genel merkezimize de ilettik. Genel merkezimiz Ankara nezdinde de bazı girişimlerde bulunacak. Netice itibarıyla valimizin bize bu sözü vermesi, Kozluk esnafı adına bizleri sevindirmiştir." dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir