• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te cinayet: Bir ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Oğuzeli ilçesinde bir besi çiftliğinde çalışan Suriyeli kardeşler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga kanlı bitti. Olayda Suriyeli bir kişinin ağabeyini 15 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.

Olay, Oğuzeli ilçesi,  Karataş Mahallesi'ndeki bir besi çiftliğinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir besi çiftliğinde çalışan Suriyeli A.D. ile ağabeyi S.D. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine A.D. ağabeyi S.D.`yi 15 yerinden bıçakladı.

Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan S.D. yere düştü. Çiftlikte çalışan diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.D.`nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay sonrası A.D. kaçarak kayıplara karışırken, hayatını kaybeden S. D.'nin cenazesi ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve olay yerinden kaçan şüpheli A. D.`nin yakalanması için çalışma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir